Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 27, 2012

Ανοιχτή επιστολή προς θεματοθέτες της Νεοελληνικής Γλώσσας

Εικόνα
Κύριε και κυρία που επιθυμείτε να ορίσετε θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα,
σας γράφω αυτήν την ανοιχτή επιστολή, για να ζητήσω με πολύ σεβασμό και σεμνότητα να τηρήσετε ορισμένες προϋποθέσεις, αν επιθυμείτε να οριστείτε ως θεματοθέτης στη Νεοελληνική Γλώσσα.
Οι προϋποθέσεις αυτές είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη οι ακόλουθες:
1) Αν έχετε περισσότερα από δέκα χρόνια να μπείτε σε τάξη, καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και όχι με την επιλογή θεμάτων.
2) Αν δεν έχετε κάνει σεμινάρια και εργαστήρια για τη βαθμολόγηση της Γλώσσας, καλύτερα να ασχοληθείτε με διοικητικές δραστηριότητες και με ιδιωτικές ασχολίες.
Αν τέλος πάντων δεν εμποδίζεστε από αυτές τις απαγορευτικές κατ' εμέ καταστάσεις, τότε χρειάζεται να κάνετε τα εξής:
3) Κυκλοφορήστε σε αυλές και διαδρόμους σχολείων για 3-4 μήνες, για να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε, να αγγίξετε τους μαθητές.
4) Βρείτε εκπαιδευτικούς που θα σας δεχτούν στην τάξη τους για πολλές ώρες (εγώ αλλά και πολλοί άλλοι σάς δεχόμαστε με χ…
2012_03_23-07_30-NET_ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ.avi - YouTube
 Η Γερμανική τηλεόραση έκανε ρεπορτάζ για το πως και με ποιον τρόπο "βοηθά" η χώρα τους την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι... ψίχουλα!! Στην ουσία πρόκειται για Ελληνική βοήθεια προς τη Γερμανία...